Menu Bel RENN4

Leerlingen van RENN4 De Windroos naar de Alpe d’Huez

Leerlingen van RENN4 De Windroos naar de Alpe d’Huez - RENN4

Leerlingen van De Windroos in Hoogeveen gaan ook dit jaar de Alpe ‘d Huez beklimmen. Maandag 28 mei vertrekt een groep van 16 leerlingen en 9 begeleiders naar Frankrijk. Woensdag 30 mei gaan zij de Alpe ‘d Huez, de Nederlandse berg met 21 bochten, op fietsen.

Het is de uitdaging voor de leerlingen om iets gaan doen wat onmogelijk lijkt. Doordat ze de Alpe d’Huez gaan beklimmen krijgen ze veel zelfvertrouwen. “We laten zien dat ze meer kunnen dan iedereen denkt”, vertelt de sportleraar Winfred Boekhoudt van De Windroos.

Aan het enthousiasme van de leerlingen, leerkrachten en begeleiders zal het niet liggen. We hebben er zin in en we zijn er helemaal klaar voor, zo klinkt het op de laatste fietstraining bij Basic-Fit aan de Pesserstraat in Hoogeveen. Hier werd de afgelopen maanden hard getraind om de spieren op de goede spanning te krijgen.

Luppes en Co Tweewielers in Hoogeveen heeft voor deze week alle fietsen van de school nagekeken op gebreken zodat de fietsers naast een goed stel benen ook met goed materiaal de berg op gaan.

Terug naar het overzicht

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!