Leerkracht L11, De Zwaai te Drachten, 1,0 wtf

RENN4 is een onderwijsorganisatie voor leerlingen die specifieke vragen stellen aan het onderwijs op het gebied van leren en gedrag. Op meer dan 30 locaties in de drie noordelijke provincies geven we speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Dit alles gericht op het realiseren van een toekomstperspectief voor kinderen en jeugdigen met een specifieke onderwijsbehoefte.

De Zwaai in Drachten

en nevenlocaties Matrix Lyceum en Synthesegroep

is per 1 november op zoek naar een

Leerkracht

(WTF 1,0 )

Jouw werkzaamheden

Je verzorgt onderwijs en verricht rechtstreeks daaruit voortvloeiende taken, zoals het voorbereiden van lessen op basis van het leerplan en het beheren en bijhouden van de pedagogische en didactische administratie. Je draagt bij aan de activiteiten van de school, zoals schoolevenementen en teamvergaderingen. Je levert een bijdrage aan de vernieuwing van het onderwijs en draagt bij aan je eigen deskundigheidsbevordering.

Jouw werkplek

De Zwaai is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor zo’n 160 leerlingen van 12 tot en met 18 jaar met een cluster 4 indicatie, op de twee nevenlocaties wordt lesgegeven aan ongeveer 80 leerlingen in dezelfde leertijdcategorie. In onze visie is het belangrijk dat we gezamenlijk onderzoeken waar de mogelijkheden van de leerling liggen om van daaruit het gedrag en de leerpotentie in positieve zin te beïnvloeden en om het maximale uit de leerling te halen. Dit proberen we als team vanuit een positieve grondgedachte te realiseren.

Wat wij vragen

  • onderwijsbevoegdheid (PABO);
  • goede communicatieve vaardigheden en het vermogen deze te vertalen in het werken met leerlingen, teamleden en ouders;
  • het vermogen vanuit een multidisciplinaire benadering samen te werken met andere disciplines binnen de school en externe instanties op het gebied van jeugdzorg;
  • affiniteit met de doelgroep, namelijk jongeren met gedrags- en/of psychiatrische problematiek;
  • je bent een teamwerker met een flexibele instelling;
  • je bent bij voorkeur in het bezit van een aanvullende Master-opleiding.

Wat wij bieden

  • inschaling in schaal L11, conform de CAO voor het Primair Onderwijs;
  • De vacature betreft een vast contract met een proeftijd van 2 maanden;
  • Interne scholing- en begeleidingsmogelijkheden.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertha Breeuwsma, telefoon 0512-571130/06-49724947. Algemene informatie De Zwaai vind je via www.renn4.nl.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Wij nodigen je uit jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk maandag 28 september te mailen naar k.riemersma@renn4.nl  o.v.v. vacaturenummer  20-64. De gesprekken vinden plaats in week 41. 

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer nu