Leerkracht De Atlas Eduwiek te Hoogeveen, wtf 0,8 – 1,0

De Atlas Eduwiek in Hoogeveen

is op zoek naar een

Leerkracht L11

Vervanging van zwangerschapsverlof, periode februari tot aan de zomervakantie 2021
    (WTF 0,8 – 1,0)

Jouw werkzaamheden
Wij zoeken een groepsleerkracht/docent die een uitdaging ziet in het werken met leerlingen die extra zorg en ondersteuning behoeven.

Je verzorgt onderwijs en verricht rechtstreeks daaruit voortvloeiende taken, zoals het voorbereiden van lessen op basis van het leerplan en het beheren en bijhouden van de pedagogische en didactische administratie. Je draagt bij aan de activiteiten van de school, zoals schoolevenementen en teamvergaderingen. Je levert een bijdrage aan de vernieuwing van het onderwijs en draagt bij aan je eigen deskundigheidsbevordering.

Hierbij is het van belang dat jij stevig in je schoenen staat, een positieve/open instelling hebt en bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen. Geduld, humor en in staat zijn om goede relaties met diverse partijen aan te gaan, zijn bij deze baan een must.

Ben jij in staat om zowel op pedagogisch als didactisch gebied leerlingen de juiste ondersteuning te bieden en draag jij leerlingen die speciale aandacht en zorg nodig hebben een warm hart toe, dan zien wij graag jouw brief en cv tegemoet!

Jouw werkplek
De Atlas in Hoogeveen verzorgt speciaal voorgezet onderwijs voor leerlingen van 12 tot en met 21 jaar uitgaande van het perspectief van de individuele leerling. Hoewel de leerlingen allemaal een Cluster 4 indicatie hebben, zijn er grote verschillen in ontwikkelingsniveau. Ook is er sprake van veel verschillende kinderpsychiatrische problemen, persoonlijkheidsproblemen en sociaal-maatschappelijke problemen waarvoor een uitgebreid onderwijs,- en zorgaanbod nodig is. Hierdoor kunnen leerlingen het bij hen passende onderwijs en de noodzakelijk hulp krijgen.

Wat wij vragen

  • onderwijsbevoegdheid (PABO);
  • goede communicatieve vaardigheden en het vermogen deze te vertalen in het werken met leerlingen, teamleden en ouders;
  • het vermogen vanuit een multidisciplinaire benadering samen te werken met andere disciplines binnen de school en externe instanties op het gebied van jeugdzorg;
  • affiniteit met de doelgroep, namelijk jongeren met gedrags- en/of psychiatrische problematiek;
  • je bent een teamwerker met een flexibele instelling;
  • je bent bij voorkeur in het bezit van een akte speciaal onderwijs.

Wat wij bieden

  • inschaling in schaal L11, conform de CAO voor het Primair Onderwijs;
  • de vacature betreft een tijdelijk contract.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myra Kok-Boer, teamleider VSO de Atlas in Hoogeveen, tel. 0528-260370. Algemene informatie over De Atlas Hoogeveen vind je via www.renn4.nl.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Wij nodigen je uit jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk maandag 23 november te mailen naar Irma Hut, i.hut@renn4.nl o.v.v. vacaturenummer 20-66.
De gesprekken vinden plaats in week 49. 

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer nu