Welkom bij De Sterren

Op SBO De Sterren zitten kinderen van 4 tot 13 jaar met talenten, dromen en ambities. Ondanks hindernissen als leerproblemen, sociaal-emotionele problemen of een vorm van autisme, willen zij het beste uit zichzelf halen. Samen met onze leerkrachten gaan de kinderen daarmee aan de slag. Want ze willen stralen!  Hoe? Dat laten we je graag zien in dit filmpje.

Hier zijn we trots op  

We hebben hetzelfde doel als een gewone basisschool. Wij willen dat uw kind straks klaar is om in het voortgezet onderwijs nieuwe stappen te zetten. Daarvoor hebben we wel andere mogelijkheden dan een gewone basisschool: we bieden drie leerroutes waarbinnen we differentiëren en bieden in de begeleiding ook meer diversiteit. Ouders vinden de rust in onze school prettig. Ook vinden ze het fijn dat ze met leerkrachten en zorgmedewerkers duidelijke afspraken kunnen maken.  

Wat ons ook anders maakt: we hebben lef. We durven andere wegen in te slaan als dat nodig is om het onderwijs en de ondersteuning nog beter af te stemmen op het talent van uw kind. Want als uw kind straalt, stralen wij ook! 

Met positief gedrag vind je je weg. Je krijgt zelfvertrouwen en deelt je successen op het trotsbord! 

Onderwijs en begeleiding  

Onze aanpak is positief, gestructureerd en duidelijk: leerlingen waarderen dat ‘we overal in de school op dezelfde manier werken.’ Wij werken met uw kind aan het accepteren van de problematiek. Elkaar accepteren is een belangrijk gespreksonderwerp met alle kinderen in de groep.  

Uw kind krijgt persoonlijke aanmoediging en hulp van een eigen team van professionals.  

De samenstelling van dit team is afgestemd op de leer- en begeleidingsbehoeften van uw kind. Doordat we de leerprestaties regelmatig toetsen, houden we de vinger aan de pols. Zo ontwikkelt uw kind zich tot een individu met zelfvertrouwen dat betrokken is bij de maatschappij: een ster.  

Meer weten?

Neem contact op met
Carina Veen
Directeur

Contactgegevens scholen

Hoofdlocatie

Zuiderkroon 8
9602 MZ HOOGEZAND

Telefoon: 0598-350 360
E-mail: desterren@renn4.nl

Directeur(en): Carina Veen