Menu Bel RENN4

Onze school is gezond!

Onze school is gezond! - RENN4

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en Sport, Voeding en Roken, alcohol- en drugspreventie. Hiervoor hebben we onder andere een samenwerking met Special Heroes die verschillende sportactiviteiten voor ons organiseert, in samenwerking met lokale verenigingen. Daarnaast hebben we goed naar het aanbod in de kantine gekeken en verkopen we elke dag heerlijke, gezonde broodjes en maaltijden. Alle leerlingen en docenten hebben een waterflesje gekregen en kunnen deze vullen bij het nieuwe Watertappunt in de kantine.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

This website is using Google Analytics. Please click here if you want to opt-out. Click here to opt-out.