Menu Bel RENN4

Kerstmarkt 14 december 2018

Kerstmarkt 14 december 2018 - RENN4

Het praktijkonderwijs en de klassen ‘ondernemen’ van het vmbo van het Roelof van Echten College organiseren samen met Renn4-scholen De Windroos en De Atlas een kerstmarkt voor het goede doel. Dit jaar zal een gedeelte van de opbrengst gaan naar 3FM Serious Request en een gedeelte zal gebruikt gaan worden voor activiteiten van onze leerlingen .

Met Serious Request 2018 wordt niet voor één doel geld opgehaald, maar voor maar liefst drie goede doelen. Er zal wederom geld verzameld worden voor het Rode Kruis. De opbrengst gaat naar reanimatiecursussen in Nederland, bescherming bij natuurgeweld en noodhulp bij conflicten.

 De sfeervolle markt in en voor de school staat ieder jaar garant voor veel bezoekers die hun hart ophalen aan een gezellige kerstsfeer met verschillende kraampjes en een gezellig restaurant met live muziek, compleet met warme choco, oliebollen, broodje rookworst en snert.

Leerlingen van Eduwiek hebben de afgelopen weken hard gewerkt om allerlei kerst- en cadeauartikelen te maken zoals bloemstukken, decoraties, cakes, vogeltraktaties, kaarten, kaarsenstanders en nog veel meer. En het resultaat mag er zijn!

 

Wat                : Kerstmarkt

Waar              : Eduwiek, Voltastraat 27, 7903 AA Hoogeveen

Wanneer       : Vrijdag 14 december 2018

Tijd                 : 16.30 – 19.00 uur

Entree           : Gratis           

 

Noteert u de datum in uw agenda, want u komt toch ook?

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

This website is using Google Analytics. Please click here if you want to opt-out. Click here to opt-out.