Menu Bel RENN4

RENN4 De Atlas Assen officieel geopend

RENN4 De Atlas Assen officieel geopend - RENN4

In aanwezigheid van wethouder Maurice Hoogeveen is de nieuwe school van RENN4 De Atlas in Assen vrijdagmiddag officieel geopend.
De school is sinds de voorjaarsvakantie gevestigd in een karakteristiek schoolgebouw aan de Treubstraat in Assen.

Na het welkomstwoord van teamleider Jan de Goede klonk in de verte het aanzwellende geluid van ronkende motoren. Begeleid door een drietal minibikes kwam stuntrijder Martijn Brink van Perfect Freestyle op zijn imposante stuntmotor het schoolplein oprijden. Achterop zat, tot verrassing van de vele aanwezige bezoekers, Leendert de Boom, voorzitter van het College van Bestuur van RENN4. De motoren reden dwars door een ‘muur’ die op het schoolplein was klaargezet waarmee de school officieel geopend was.

Direct na de verrassende opening volgden speeches van Jan de Goede en wethouder Maurice Hoogeveen. Deze laatste benadrukte in zijn toespraak de waarde van de goede relatie tussen de school en de Gemeente. Hierna volgde een demonstratie van de aanwezige minibikes en kreeg het publiek een stuntshow te zien van Perfect Freestyle.

Het programma werd vervolgd met een toespraak van Leendert de Boom, die namens het College van Bestuur een cheque ter waarde van 500 euro bij zich had voor de leerlingenraad van de school. Hierna bedankte provinciedirecteur Ingrid Cornellissen de aanwezigen voor hun komst en kon iedereen daarna de nieuwe school onder het genot van een hapje en een drankje van binnen bewonderen.

 

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

This website is using Google Analytics. Please click here if you want to opt-out. Click here to opt-out.