Menu Bel RENN4

Leerlingen de Atlas Emmen op werkweek in Duitsland

Adriaan en René hadden vier jongens geselecteerd om het groen bij hotel Elkeman in A Hous op te knappen. De week er voor hadden ze het gereedschap dat ze dachten nodig te hebben in het techniek lokaal klaar gelegd. Dag van vertrek waren alle vier ruim op tijd op school (voor 08.00 uur). De auto en aanhanger waren afgeladen met al het materiaal.

Na een ritje van ongeveer 1 uur en een kwartier werden ze hartelijk ontvangen door Claudia en Dennis in Hotel  Elkeman. Na kennis te hebben gemaakt brachten ze hun spullen naar hun kamers. De kamers waren voorzien van tv en van internet (wifi). Voor de vier heren was de week nu al een succes. Zonder dat ze een slag werk hadden gedaan gingen ze aan een klaar gezette lunch. Voor de heren was deze week nu opgeschroefd tot super week.

11.30 uur gingen ze de gereedschappen uit de aanhanger halen en overleggen met Claudia en Dennis wat ze graag gedaan wilden hebben. We besloten  het groen aan de weg en bij de ingang van het hotel het eerst aan te pakken en daarna de zij- en achterkant  aan te pakken. Er werd in tweetallen gewerkt. Dag 1 was een feit.

Dag 2: 08.00 uur zaten ze aan het ontbijt. Rene heeft zich verbaast wat de heren naar binnen werken. Na het ontbijt werden de taken verdeeld en gingen ze weer aan de slag. Rick ging met Rene verder met de parkeerplaats Adriaan ging met de andere 3 beginnen met de zij en achterkant. Quinten was met de brander onkruid tussen de stenen aan het branden. Olaf en Jarno hadden een behoorlijke klus aan de achterzijde van het hotel ze moesten een groot stuk tuin schoffelen. Adriaan was aan het snoeien en ondanks dat het schoffelen best zwaar was, hadden Olaf, Jarno en  inmiddels   ook Quinten er muziek bij aangedaan en  waren dansend en zingend aan het schoffelen. Al met al was het een gezellig geheel en werd er goed doorgewerkt. Even over drie hadden ze even overleg Adriaan en Rene schatten in, dat als er iets langer door zou worden gewerkt, ze het werk af konden krijgen en ze donderdag morgen na het ontbijt richting Emmen konden rijden. De mannen waren het met ons eens en deden ondanks dat ze al super hun best deden er nog een schepje boven op. Dit resulteerde  er in dat ze nog voor het avond eten alles klaar en opgeruimd  hadden. Ze aten deze avond a la carte  de heren kozen voor hamburger.

Na het avond eten werden ze allemaal verrast met een leuk presentje van Claudia en Dennis. Ze hebben verder de hele avond gezellig met elkaar wat gekletst en wat gedronken. De volgende ochtend werd er rond 08.30 uur gegeten en afscheid genomen van Claudia en Dennis. Ze waren zeer tevreden met het door ons verzette werk en vonden het erg gezellig. Ze opperde dat we dit vaker moesten doen. Het was een groot succes!

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

This website is using Google Analytics. Please click here if you want to opt-out. Click here to opt-out.