Menu Bel RENN4

Kamp de Atlas Emmen groot succes.

Van donderdag  19 t/m vrijdag 20 mei zijn wij vanuit Emmen op schoolkamp geweest  naar Ellertshaar. Alle klassen van de locatie Ullevi vertrokken donderdagochtend met de bus naar het verblijf Klonie. Het weer was goed en dat was te merken aan de stemming van de leerlingen. Velen waren opgewekt en vrolijk. Sommige leerlingen vonden het erg spannend om mee te gaan.  Om tien uur kwamen we aan en nadat we de bagage gedropt hadden, werden we in twee groepen verdeeld voor de survival. Met de huifkar werden we naar onze eerste opdracht gereden en vanaf daar hebben we ruim 7 kilometer gewandeld. Onderweg kwamen we 13 obstakels tegen. Na de survival kon iedereen zijn of haar bed opmaken en was er tijd om te voetballen, zwemmen, kletsen en bijvoorbeeld een kampvuur maken.

20160519_095204 20160519_19492620160519_170447  IMG-20160519-WA0000
Om half zes stond er de barbecue klaar en hebben we heerlijk gegeten. Om half tien ’s avonds ging er nog een grote groep mee op dropping. We werden met de huifkar ongeveer op twintig minuten afstand van de kampeerboerderij gedropt in twee groepen. De eerste groep is helaas verdwaald en zijn uiteindelijk met auto’s weer opgehaald. In tweede groep zaten een aantal leerlingen met een goed richtingsgevoel en na bijna anderhalf uur lopen waren ze weer op plaats van bestemming.

Na de dropping was er nog wat te drinken en daarna was het ‘bedtijd’. Sommige leerlingen hebben geslapen, anderen niet. Maar dat hoort natuurlijk ook bij een schoolkamp.

Vrijdag om half acht werden de leerlingen gewekt en om half negen gingen we ontbijten. Helaas begon het te regenen, dus is besloten om het zeskamp niet door te laten gaan en zijn we eerder met de bus teruggekomen naar school.

We mogen spreken van een zeer geslaagd kamp. Volgend jaar weer!

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

This website is using Google Analytics. Please click here if you want to opt-out. Click here to opt-out.