Menu Bel RENN4

Passend Onderwijs

Passend Onderwijs - RENN4

Voor iedere leerling

Passend onderwijs wil zeggen dat elk kind onderwijs krijgt dat past bij zijn of haar mogelijkheden en kwaliteiten. Dat is RENN4 ten voeten uit: creatief omgaan met onderwijs, aangepast op ieder kind en kijkend naar ieders potentie. Persoonlijke programma’s zetten de leerling in zijn kracht. Wij vinden dat ieder kind waardering verdient en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Samenwerking met andere scholen

Daarnaast werken we samen met scholen voor regulier onderwijs en (voortgezet) speciaal in de regio om Passend Onderwijs goed te kunnen vervullen. We maken met z’n allen deel uit van samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs. Er zijn samenwerkingsverbanden voor het primair onderwijs (voor leerlingen in de leeftijd van 4 tot 12/13 jaar) en samenwerkingsverbanden voortgezet onderwijs (voor leerlingen in de leeftijd van 13 tot 20 jaar).

RENN4 neemt deel aan de samenwerkingsverbanden in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Aanmelden bij RENN4

Aanmelden gaat eenvoudig via dit formulier.

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, stuurt u dat naar de locatie van uw voorkeur. De school zal daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Meer weten over Passend Onderwijs?

In de Informatiegids Passend Onderwijs (2014) leest u meer over wat Passend Onderwijs precies inhoudt, welke ondersteuning de school biedt of hoe u door meepraten invloed kunt uitoefenen. Neemt u contact op met RENN4 als u daarover vragen heeft.

RENN4 staat voor

  • Betrouwbare partner
  • Veiligheid, structuur en voldoende uitdaging
  • Focus op mogelijkheden
  • Specifieke hoogwaardige expertise
Over RENN4
Direct naar:

Navigeer via onderstaande links direct naar de juiste pagina.

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!