Menu Bel RENN4

Visie & Missie

Visie & Missie - RENN4
Visie & Missie RENN4

Missie

Ieder kind heeft een talent. Het is onze uitdaging om verborgen talent zichtbaar te maken. Samen ontdekken op welk vlak dat ligt. Dat deze zoektocht niet altijd eenvoudig is, is zeker. Vooral wanneer er nog extra uitdagingen zijn op het gebied van gedrag. Daar waar regulier onderwijs tegen grenzen aan loopt, kan het speciaal basis- en (voortgezet) speciaal onderwijs juist wel een omgeving bieden waar ieder kind tot zijn recht komt. Ons doel is dat elk kind mag ontdekken waar zijn talent ligt, in een prettige omgeving.

Visie

Hoe we dat doen? Het begint met de expertise van de leerkrachten. Met geduld, structuur in de dag, lesstof die wordt aangepast op wat het kind nodig heeft en creatieve oplossingen om de leerling te motiveren. De leerling leert om te gaan met zijn disbalans en leert te kijken naar zijn mogelijkheden. Dat alles in een fijne schoolomgeving. In een gebouw dat bij de tijd is, met moderne schoolmaterialen en leuke activiteiten om te doen. RENN4 heeft voor een aantal locaties nieuwbouwplannen of andere initiatieven om dat mogelijk te blijven maken.
Verder is er natuurlijk ondersteuning van een team aan hulpverlening, veel contact met ouders en niet te vergeten met de leerling. We focussen op zijn mogelijkheden en niet op belemmeringen of beperkingen.
Met hulp van alle betrokkenen bereiden we de leerling voor op zijn toekomst die in het verlengde ligt van zijn talent.

De koers in beeld:

RENN4 staat voor

  • Betrouwbare partner
  • Veiligheid, structuur en voldoende uitdaging
  • Focus op mogelijkheden
  • Specifieke hoogwaardige expertise
Over RENN4
Direct naar:

Navigeer via onderstaande links direct naar de juiste pagina.

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

This website is using Google Analytics. Please click here if you want to opt-out. Click here to opt-out.