Werken bij RENN4

lef

innovatie

ontwikkelingsgericht

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Meld je aan voor onze job alerts!

Werken bij RENN4 is bijzonder. Iedere dag werk je samen met je collega’s aan de ontwikkeling van leerlingen en jongeren. Leerlingen en jongeren die jouw professionele begeleiding en ondersteuning nodig hebben om eruit te halen wat erin zit voor hun deelname aan de samenleving. Daarvoor werken we nauw samen met zorg- en jeugdinstellingen, bedenken we nieuwe onderwijsvormen, innoveren we ons onderwijs en tonen we lef. We slaan nieuwe wegen in als dat nodig is voor de ontwikkeling van onze leerlingen. 

Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we ook belangrijk. Samen met je team en je teamleider krijg jij dan ook de ruimte om te ontwikkelen, mee te bepalen en te beslissen. Met elkaar geef je kwalitatief goed onderwijs. Dat vraagt lef van je. Lef om te zeggen wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Lef om anderen respectvol én eerlijk aan te spreken. Maar ook om zelf aanspreekbaar te zijn en te durven reflecteren op je eigen handelen. Zo houden jij en je collega’s elkaar scherp en halen jullie het beste uit jullie zelf.  

Belangrijk om te weten: je vakmanschap wordt gewaardeerd. Je krijgt de kans om kennis te delen en deel te nemen aan werkgroepen. Daarnaast geven we aandacht aan netwerkleren. We willen onze medewerkers boeien en binden, want we zijn zuinig op mensen die excellent zijn met speciaal talent. 

Heb jij lef en lerend vermogen? Wil jij het beste uit jezelf halen in een organisatie die persoonlijke leiderschap en teamontwikkeling als speerpunten heeft? Spreken onze kernwaarden – respect, open, duidelijk en betrouwbaar – je aan? Voel jij je thuis bij collega’s die zeggen waar het op staat én staan voor wat ze zeggen? Solliciteer dan op een functie die bij jou past!

RENN4 biedt studenten van verschillende opleidingen de mogelijkheid stage te lopen op één van onze locaties. Of je nu sociaal agogisch werk, Pabo of HRM doet, wij maken graag kennis met nieuw talent. Vraag bij je eigen opleiding naar de mogelijkheden, we komen graag met je in contact!