Menu Bel RENN4

De Erasmusschool is gezond!

De Erasmusschool is gezond! - RENN4

De Erasmusschool heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat de Erasmusschool zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De Erasmusschool is de eerste geregistreerde Gezonde v(s)o school in de stad Groningen.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt de Erasmusschool voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en sport. Hiervoor wordt het Special Heroes project ingezet.

Directeur Anton Koridon van de Erasmusschool is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Terug naar het overzicht

Heeft u vragen?

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!