Workshops voor leerlingen VSO Sneek

Samen met Special Heroes heeft VSO Sneek voor de leerlingen een afwisselend workshopprogramma samengesteld. Elke vrijdagmiddag volgen de leerlingen een onderdeel. En dat kan van alles zijn; weerbaarheidstraining bij F&F in Sneek, sporten in sportschool Omnia, een kunstwerk maken in het Atrium en voeding & koken door onze eigen kookdocent Pieter Brameijer.

Pieter neemt iedere week een groep leerlingen mee naar een activiteit rond voeding & koken. Zo gingen ze al eens naar de groothandel en naar een bakkerij. Begin maart stond er wel iets heel bijzonders op het programma: palingroken. Samen met de Friese palingroker Bas Oosterbaan, leerden de leerlingen de kneepjes van het vak en de liefhebbers konden na afloop het resultaat proeven!

Het workshopaanbod wordt gefinancierd vanuit de npo-gelden en geeft alle leerlingen de kans om mee te doen aan verschillende activiteiten.

Terug naar nieuws