Leerlingen Caleidoscoop schitteren in film!

Als echte filmsterren hebben leerlingen uit groep De Dassen van de Caleidoscoop afgelopen voorjaar meegedaan aan het filmproject Film-it van Kunstkade in Leeuwarden. Samen met Vincent Schiphorst en juffen Elsa, Suzanne, Annie en Shirley, werkten ze volledig een eigen script uit en schitterden ze natuurlijk in hun zelfgeschreven film. Het eindresultaat is ingezonden voor de provinciale voorrondes van het filmproject en won daar de eerste prijs! Daarna mocht de klas naar Groningen om mee te dingen in de eindstrijd tussen de drie noordelijke provincies. Hier grepen ze helaas net naast het goud.

Vlak voor de zomervakantie was de officiële première op de Caleidoscoop voor de ouders van de schoolverlaters en nu mogen we ‘m ook aan het grote publiek laten zien. En dat doen we maar al te graag, want het is een prachtig filmpje geworden! Wat zijn we trots op onze toppers!

Bekijk de film via deze link!

Terug naar nieuws