Oud-leerling De Monoliet wint award!

Janna Keizer, oud-leerling van De Monoliet in Leeuwarden won onlangs de Bijzonder Verhaal STAR-award van ROC Friese Poort. Janna begon met een proefplaatsing bij Startcollege Entree en inmiddels staat ze officieel ingeschreven bij ROC Friese Poort. Toen Janna begon bij ROC Friese Poort was ze drie maanden daarvoor moeder geworden van een dochter. Toch liet Janna zich niet door slaaptekort of zorgen weerhouden om vrijwel altijd aanwezig te zijn en er vol voor te gaan. Tussen de lessen door werd er gekolfd en ze ging ook nog één dag in de week naar haar stage.

Janna is keihard aan het werk om een goede opleiding te volgen om haar dochter en zichzelf een mooie toekomst te bieden. Een van haar docenten noemt Janna een geweldige moeder en een geweldige student. Een bijzondere prestatie van Janna, die beloond is met een award.

Alle leerkrachten van De Monoliet feliciteren Janna met haar award en wensen haar, samen met haar dochter, veel geluk voor de toekomst!

Bekijk hier het filmpje dat ROC Friese Poort maakte over Janna.

Terug naar nieuws