Opening nieuwe gebouw Delta/Bladergroenschool Appingedam 

Een stralend zonnetje, vrolijke leerlingen en een heerlijke taart; alles wat je nodig hebt voor een feestje! Vrijdag 11 maart is het nieuwe gebouw van De Delta/Bladergroenschool in Appingedam officieel geopend.

Vlak na de voorjaarsvakantie trokken de kinderen en hun leerkrachten al in hun nieuwe onderkomen. Het was voor sommige leerlingen even wennen, maar inmiddels heeft iedereen z’n plekje gevonden.

Taart aansnijden
In de middag was het officiële openingsmoment. Leerlingen Wytze en Harold sneden samen met Yvonne Beishuizen (bestuursvoorzitter RENN4) en Jan Menninga (wethouder gemeente Eemsdelta) een taart aan. Op de taart stond een foto van het nieuwe gebouw. In de ochtend konden de kinderen zich laten schmincken, glittertattoos laten plakken en was er een ballonnenkunstenaar. Ook waren er poffertjes voor de kinderen.

Digitale rondleiding
Met een taartje in de hand konden de aanwezigen buiten op schermen zien hoe leerling Valerie een rondleiding gaf door het nieuwe gebouw. Tot slot kregen alle medewerkers en leerlingen een cadeautje.

Kindcentrum
Het is de bedoeling dat later dit jaar ook expertisecentrum Berjarijke (onderdeel van Cosis) bij het kindcentrum in komt. Daarna hopen we ook een grotere opening te kunnen organiseren waarbij een breder publiek welkom is om het prachtige pand te bewonderen.

Terug naar nieuws