S(B)O De Delta/Bladergroenschool Appingedam is verhuisd

In de voorjaarsvakantie is S(B)O De Delta / Bladergroenschool in Appingedam verhuisd. De school zit vanaf nu in een nieuw gebouw aan de Olingermeeden in Appingedam. Vanaf woensdag 2 maart krijgen de leerlingen les in dit prachtige gebouw.

In de voorjaarsvakantie zijn de spullen van de school verhuisd van de Pastorielaan naar het Kindcentrum aan de Olingermeeden. Het Kindcentrum bestaat uit s(b)o De Delta/Bladergroenschool Appingedam en expertisecentrum Berjarijke (onderdeel van Cosis). De verhuizing van Berjarijke volgt op een later moment.

Kindcentrum RENN4 is bedoeld voor leerlingen in het basisonderwijs die extra ondersteuning en aandacht nodig hebben. Door de samenkomst van RENN4 en Berjarijke heeft het gebouw veel expertise onder één dak. Bij uitstek een plek waar verborgen talenten van onze leerlingen zichtbaar gemaakt kunnen worden. Directeur Margreet Schans: “Kenmerkend voor onze school is de fijne, veilige leeromgeving. Leerkrachten en kinderen gaan samen aan de slag onder het motto: ‘Talent ontwikkelen en ontdekken. De wereld aan je voeten.’ We willen dat de kinderen succeservaringen opdoen, meer zelfvertrouwen krijgen en begrijpen wat hun talenten en uitdagingen zijn.”

Morgen is de eerste schooldag. Een spannende dag voor leerlingen en medewerkers. Margreet Schans: “Het wordt een dag vol nieuwe ervaringen en vast ook wel een beetje hectisch, maar bovenal heel leuk om nu echt van start te gaan in het nieuwe gebouw.”

Het nieuwe adres is:

S(b)o De Delta/Bladergroenschool
Olingermeeden 3
9903 ES Appingedam
0596-682551
sbodedelta@renn4.nl

Terug naar nieuws