Drie wiskunde-oorkondes voor De Atlas Assen

Twee leerlingen en een complete klas van De Atlas, locatie Epe in Assen, hebben deze maand een wiskunde-oorkonde ontvangen! De leerlingen deden mee aan de landelijke reken- en wiskundewedstrijd W4Kangoeroewedstrijd. Een wedstrijd die gericht is op het ervaren van plezier bij rekenen en wiskunde. Als dat dan ook nog bekroond wordt met een oorkonde, is dat natuurlijk de spreekwoordelijke kers op de taart.

Luca Mollema uit havo1 behoort tot één van de 200 beste deelnemers en heeft zich daarmee geplaatst voor de Junior Wiskunde Olympiade 2021 in september voor havo/vwo leerjaar 1 en 2. Wiebe Brentjens uit havo 3 is van alle deelnemers 7e geworden in de categorie ‘havo 3’. De havo 3-klas van mentor Mark Aarts heeft de 4e plaats behaald in diezelfde categorie van alle scholen!

De W4Kangoeroewedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd. In Nederland doen er ongeveer 140.000 leerlingen van 2350 scholen mee. Kijk voor meer informatie op www.w4kangoeroe.nl.

Terug naar nieuws