Leerkracht Ardi Sanwikrama blij verrast met Autismevriendelijkheidsprijs

Onze collega Ardi Sanwikrama, leerkracht op de Atlas in Assen, heeft de autismevriendelijkheidsprijs ontvangen. Hij werd genomineerd door ouders van een groep Havo-leerlingen.

Ardi bouwt met veiligheid, humor en vooral veel plezier aan het vertrouwen. Ardi: “Je best doen en fouten ‘durven’ maken heb ik hoog in het vaandel staan. Op deze manier leert de leerling zelfstandig en zelfverantwoordelijk te zijn en is er ruimte tot persoonsvorming.” Ardi voelt zich zeer vereerd om de prijs dit jaar te mogen ontvangen, maar hij geeft niet alle credits aan zichzelf: “Ik zie deze beloning ook als een teamprestatie: de samenwerking met de ouders, de ondersteuning die ik van mijn collega’s krijg en uiteraard de leerlingen die hun best doen!” aldus Ardi.

De Autismevriendelijkheidsprijs wordt jaarlijks tijdens de Autismeweek uitgereikt aan personen die zich op bijzondere wijze inzetten voor de participatie van mensen met autisme. Kijk voor meer informatie op: https://www.autisme.nl/2021/03/30/autismevriendelijkheidsprijzen-2021-uitgereikt/ ​​​​​​​

Terug naar nieuws