Berichtgeving m.b.t. onderwijs i.v.m. de weers-omstandigheden

Update: zondag 14 februari 2021, 19.30 uur

Maandag 15 februari 2021: scholen gesloten in verband met de weersomstandigheden

Vanwege het weeralaram, code rood, zijn onze locaties morgen gesloten (maandag 15 februari). Ook is er geen noodopvang. Online onderwijs wordt gegeven daar waar het kan. U wordt hierover verder geïnformeerd door de school van uw zoon/dochter.

Dinsdag 9 februari 2021: wel of geen opening van de school afhankelijk van de lokale weersomstandigheden

Maandag 8 februari zijn de scholen, vanwege de weersomstandigheden in heel (Noord) Nederland, gesloten. Omdat de situatie na maandag lokaal kan verschillen zal er per school een besluit worden genomen of de school wel of niet opengaat.

De school van uw zoon/dochter laat u weten welk besluit er voor uw school wordt genomen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de school.

Maandag 8 februari 2021: alle schoollocaties gesloten

Het herstarten van het fysieke onderwijs op onze SBO en SO is door de extreme weersomstandigheden onder druk komen te staan. Op basis van de laatst beschikbare informatie hebben we, met het oog op de veiligheid, besloten dat onze locaties morgen gesloten zijn en zullen er geen fysieke lessen plaatsvinden. Dit geldt ook voor onze VSO locaties.

In de loop van maandag zullen we besluiten wat we dinsdag gaan doen. U wordt hierover geïnformeerd.

Terug naar nieuws